Ladik Belediyesi’nde Vergi Yapılandırması Başvuruları Başladı

09 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7326 sayılı Kanun’ çerçevesinde Ladik Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarını yeniden yapılandırıyor.

Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın Ağustos ayı sonuna kadar belediyemize başvurmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız ana borçlarını peşin ya da 6, 9, 12 veya 18 taksitle ödeyebilecekler.

30 Nisan 2021 tarihinden önceki dönemlere ait vergi, ceza ve harçların yapılandırılmasını içeren 7326 sayılı kanun çerçevesinde, vergi ve borçlara ilişkin vergi ziyai cezası ve uygulanan gecikme zamları yapılandırabilecektir.

Yasa gereği belediyelere verilen yetkiler doğrultusunda Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olan vatandaşlarımız geriye dönük tüm borç ve faizlerine yönelik ödemelerini Ladik Belediyesi ana hizmet binası içerisinde bulunan Emlak Servisi veznesine nakit ya da kredi kartı ile yapabilirler.

Belediyemize gelme imkanı olmayan vatandaşlarımız belirtmiş olduğumuz e.mail veya  faks aracılığıyla ilgili kanundan faydalanmak istedikleri örnek dilekçeyi doldurarak göndermeleri yeterli olacak ve kendilerine belirttikleri e.mail veya iletişim numaralarından bilgi verilecektir.

Formu Excel olarak indirmek için TIKLAYINIZ

Formu PDF   olarak indirmek için TIKLAYINIZ

İLETİŞİM

Faks   : 0362 771 40 05                                  İletişim Telefon: 0362 771 30 30 /104