Ladik’in Yeni Güreş Antrenörü Hemşerimiz Memiş Katmerlikaya Oldu

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, minderde ve yağlı güreşte sayısız başarılara imza atan, Milli takımlar seviyesinde başarılı güreşçiler yetiştiren, Ladik Gençlik Spor Merkezi’nde kadrolu güreş antrenörü olarak hizmet verecek olan Hemşerimiz Memiş Katmerlikaya’yı tebrik ederek, kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Ladik Belediyespor Güreş Takımı’nı Ladikliye emanet ettiklerini söyleyen Başkan Özel; “Minderde antrenör, yağlı güreşte usta olan değerli hemşerimiz Memiş Katmerlikaya artık ilçemizdeki gençlerimize tecrübelerini aktaracak. Antrenörümüzün ve ekibinin, Pehlivanlar Diyarı ilçemizde yetenekli gençlerimizi güreşe kazandırmak için gayret sarf edeceğinden hiç şüphemiz yok. Kendilerine başarılar diliyorum. Memleketimize ve güreşçilerimize hayırlı olsun.” dedi.