Özel ‘Her Anneye, Her Kapıya Gitmeye Çalışıyoruz’

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, yalnız yaşayan yaşlılara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ki programını; Günkoru, Deliahmetoğlu, Nusratlı, Doğankaş ve Sarıksızoğlu mahallelerinde gerçekleştiren Özel, meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte yaşlıları ve yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret edip, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Mahalle gezilerinde annelerin de gününü kutlayan Özel, çocuklarla da yakinen tek tek ilgilenip, hediyelerle minikleri sevindirdi.

Mahalle gezilerinde tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Özel, “Bu yıl salgın münasebetiyle büyüklerimizle yan yana oturamıyoruz, onlara sarılamıyoruz, onlarla kucaklaşamıyoruz. Ama değerli büyüklerimizi yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz. Gurbette olan Ladikli hemşerilerim üzülmesinler. Biz her anneye, her kapıya gitmeye çalışıyoruz. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarının ve kendini anne gibi hisseden her kadının Anneler Günü’nü kutluyorum. Bütün hemşerilerime de sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.” dedi.