15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Belediyemizin, Ladik Kaymakamlığı ve diğer kamu kurumlarıyla ortaklaşa hazırladığı 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı; 15 Temmuz Perşembe günü yapılacak etkinliklerle gerçekleşecek.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI;

15 Temmuz Perşembe Günü

• Saat 11:00’dan itibaren, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Milli Birlik Günü temalı fotoğraflar ve resimler, Eski Ladik Belediyesi Hizmet Binası ve çay ocakları önünde sergilenecek.
  • Saat 13:30’da resim ve fotoğraf sergisi protokol mensuplarınca gezilecek.
  • Öğle namazına müteakip İlçe Müftülüğünce, Avcı Sultan Mehmet (Merkez) Camii’nde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulup, hatmi şeriflerin duası yapılacak.
  • Saat 14:00’dan itibaren ilçe protokolü tarafından Şehitlerimizin kabirlerine ziyaret gerçekleştirilecek.

Saat 21:00’da, Ladik Meydanı’nda gerçekleşecek etkinlikte;

• Şehitlerimiz için saygı duruşu yapılacak ve İstiklal Marşımız okunacak.
  • 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitlerimiz ruhuna Kur’a-ı Kerim okunacak ve dualar yapılacak.
  • 15 Temmuz görüntülerinin yer aldığı video gösterisi yer alacak.
  • Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamı konuşmalarını yapacak.
  • Şiirler ve yazılar okunacak.
  • İlahiler söylenecek.
  • Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın halkımıza hitapları dev ekrandan izlenecek.
  • Saat 00:13’te tüm camilerimizden Sela okunacak.

Yaşadığımız o günü unutmamak ve unutturmamak adına 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine tüm halkımız ve kamu görevlileri davetlidir.