Başkan Özel Bolat Mahallesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Bolat Mahallesi’nde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını denetleyerek, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Özel," Ladik Belediyesi olarak 67 mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Planlı ve belirlediğimiz program dahilinde hizmetin gitmediği mahallemiz kalmayacak. Çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunuyor ve yapılan çalışmaları kontrol ediyoruz. Bolat Mahallesi’ndeki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını da hızlandırdık. Bu anlamda Fen İşleri ekiplerimize teşekkür ediyorum "diye konuştu.

Bolat Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Özel, kendileriyle sohbet edip, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Mahalleli yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Özel’e ve ekiplere teşekkür ettiler.