Başkan Özel Cüce, Küpecik ve Soğanlı Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, mahalle ziyaretlerini sürdürerek Ramazan’ın bereketini Ladiklilerle paylaşıyor.

Her hafta farklı mahallelerde sokak ve hane gezileriyle ihtiyaç sahibi aileleri, yaşlıları ve hastaları ziyaret edip, büyük küçük herkesin gönlüne giren Başkan Özel, salgın tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun hareket ederek mahalle sakinleriyle hasbihal ediyor.

Her daim halkla iç içe gönül gönüle olduklarını ifade eden Başkan Özel, “Ramazan'ın bereketini, coşkusunu hemşerilerimizle paylaşıyor, her zaman onlarla iç içe olmaya devam ediyoruz. Kapımız ve gönlümüz halkımıza her zaman açık. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımızı sürdürüp, değerli hemşerilerimizin taleplerini dinliyor, hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayıp, bağrına basan tüm hemşerilerime tatlı sohbetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Özel’in Cüce, Küpecik ve Soğanlı Mahallesi ziyaretlerine; AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Meclis Üyeleri; Celal Tuzcu, Adnan Topal ve Ömer Kanoğlu’da katıldı.