Başkan Özel Fundaoğlu Sokak'ta Yapılan Yol Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Ladik’in en uzak mahallelerinden olan Büyükalan’a bağlı Fundaoğlu Sokak’ta yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Mahaller sakinlerinin uzun süredir şikayet ettiği noktada çalışma başlatan Başkan Özel, plan, program dahilinde Ladik’te her yere hizmet ulaştıracaklarını ifade edip, “Fundaoğlu sakinleri artık muradına erecek. Değerli hemşerilerimin uzun yıllardır dile getirdiği, kangren olmuş yol sorununa Büyükşehir Belediyemizle el atıp, çözüme kavuşturduk. Daha öncede söylediğimiz gibi tevazu, samimiyet ve gayretle gönül belediyeciliği yapıp, gönüllere gireceğiz, demiştik. Çok şükür onlar hizmete erişiyor, bizler de gönüllere…Bu hizmetlerin sağlanmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir ve ekibine, Belediyemiz Fen İşlerine, emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Ladik’in tüm mahalleleriyle daha yaşanabilir, daha modern bir şehir haline gelmesi için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.