Başkan Özel Kovid-19 Tedbirlerine Yönelik Gerçekleştirilen Denetimlere Katıldı

Koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için yurt genelinde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.

İlçemizde de; Kaymakam Sedat Sezik, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü        İlhan Güler, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Semih Doğulu, polis, jandarma ve zabıtaların katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından Kovid-19 Tedbirlerine Yönelik Denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlerde; Kaymakam Sezik ve Başkan Özel, ilçe esnafına ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundular.