Karla Mücadele Ekiplerimiz Yol Açma ve Tuzlama Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, şehir merkezinde ve mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, ilçe genelinde herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için karla mücadelede, yol açma ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirtti.

Vatandaşların mağdur olmaması için yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Özel, “Ekiplerimiz kar yağışının başladığı saatlerden itibaren çalışmalara başladı. İlçe merkezinde Belediyemiz ve kırsal mahallelerimizde Büyükşehir Belediyemiz bütün yolları açmak için yoğun mesai harcıyor. Ekiplerimiz gayretli, özverili ve aralıksız şekilde çalışmalarına devam ediyor. İnşallah vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek ve onların günlük yaşantısına aksaklıklar vermemek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. İlçemizde yaşanan don ve buzlanmaya karşı sürücülerimizin de dikkatli olmalarını, zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamalarını, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını önemle tavsiye ediyorum” dedi.