Başkan Özel Her Gün Farklı Mahallelerde Hemşerileriyle Buluşuyor

Ramazan bereketini her gün farklı bir mahallede yaşatan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte; Büyükkızoğlu, Küçükkızoğlu, Çakırgümüş, Aşağıgölyazı, Yukarıgölyazı ve Bolat mahallelerindeki yalnız yaşayan ve evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılar ile yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti.

Mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, her gün farklı mahallelerde, büyüğünden küçüğüne herkesle Ramazan’ın manevi iklimini birlikte yaşayacaklarını söyledi. Özel: “ ‘Güzel bakan, güzel görür. Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.’ Bizim için de bu zor günlerin güzelliği; değerli büyüklerimizle, sevgili yavrularımızla ve kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelip; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi Ramazan’ın hazzını yaşıyor olmamız…  Rabbim huzurumuzu, sevincimizi ve bu güzel birlikteliğimizi daimi eylesin.” dedi.