Ladik Belediyesi Stabilize Yol Çalışmalarına Başladı

Ladik Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunluk vererek, kırsal mahallelerde stabilize yol yapımına başladı.

İlçe genelinde birçok mahallede gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Fen İşleri ekipleri, Kabacagöz Mahallesi’nde stabilize yol yapımı ile devam ediyor.

Amaçlarının hiçbir mahalleyi ayrıştırmadan hizmetleri eşit şekilde mahalle sakinlerine ulaştırmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel: “Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Belediye olarak hizmetlerimizle var olmaya devam ediyoruz. Havalarında ısınmasıyla ilçe genelinde belirli süreler halinde çalışmalarımızı hayata geçirmekteyiz. Yaptığımız program dahilinde şu an; Kabacagöz Mahallesi’nde yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde yolları bulunmayan mahallelerimiz bulunmaktadır. Bu mahallelerimizi çamurdan kurtarmış olacağız. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yürümelerini ve ulaşımlarını sağlamak adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Halkımızın bize verdiği emaneti en iyi şekilde değerlendirerek, Ladik’i tüm mahalleleriyle daha güzel bir görünüme kavuşturmak için planlı ve hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.