Ladik’te Bayram Coşkusu Evlere Taşındı

Tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu, Koronovirüs salgını nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bu yıl farklı olarak evlerde yaşandı.

Salgın dolayısıyla bayram kutlamalarının ertelenmesi üzerine Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, tedbirler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocukları sevindirmek ve bir nebze de olsa mutlu etmek için ilçe sokaklarında sürpriz bayram kutlaması gerçekleştirip, ilçe protokol mensuplarıyla hane ziyaretleri yaptı.

23 Nisan’da hediyeler ve bayraklarla çocuklara mutluluk götüren Başkan Özel, çocukların bayramı buruk bir şekilde geçirmelerine müsaade etmediklerini söyledi. Özel; “Hiçbir şey bizim neşemizi, birlik ve beraberliğimizi elimizden alamaz. Çocuklarımızın mutluluğu, bizlerin mutlu olmasına vesiledir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır. Madem meydanlarda kutlamalar yapamadık; bizde çocuklarımızın bayram sevincini, coşkusunu evlere taşıdık. Hep birlikte eğlenip, keyifli vakit geçirdik. Doğum günü 23 Nisan olan yavrularımıza da küçük sürprizler yaptık. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edecek tüm yavrularımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum.” dedi.