Başkan Özel Ladik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Bahçesinde Yapılan Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ladik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

İmkanlar çerçevesinde eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını ve bunu görev bildiklerini ifade eden Başkan Özel, "Belediye olarak okullarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kapsamda da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin bahçesini düzenleyerek, 525 m² kilitli parke taş ve 68 metretül bordür taşı döşedik. Çocuklarımıza sunacağımız katkı, geleceğimize yaptığımız en önemli yatırımdır. Bu bilinçle eğitim ve öğretime ayrı bir önem veriyoruz. Geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz olan sevgili çocuklarımıza ve eğitim camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.