Başkan Özel Yaşlı Vatandaşlarımıza Moral Ziyareti Gerçekleştiriyor

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma sınırlandırmasının ardından kırsal mahallerdeki yalnız yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, moral verdi.

İbi Mahallesi’nde yalnız yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret eden Başkan Özel, yaşlılara ihtiyaçlarının olup olmadığını sorup, herhangi bir talepleri olduğu taktirde belediyenin ihtiyaçlarını anında yerine getireceğini söyledi. Özel; “Ladik’te hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmemesini arzuluyor ve bu yönde hizmet üretiyoruz. Hele bunlar bir de yaşlı ve kimsesizse, onların başımızın üstünde yeri var. Salgın sebebiyle sokağa çıkamayan yalnız yaşayan yaşlılarımız bir ihtiyaçları olduğunda bize ulaşsınlar, ulaşamazlar ise muhtarlarımız aracılığıyla bildirsinler. Siz sağlığınız için evde kalın, biz her daim yanınızdayız.” dedi.

Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Özel, sosyal mesafe ve tedbirler konusunda uyarılarda bulunup, maskesi olmayan vatandaşlara maske verdi.