Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Ladik’teki Çalışmaları İnceledi

İlçemizde yapılan hizmetleri incelemek için Ladik’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Genel Sekreter İlhan Bayram, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ile Kuyucak, Oymapınar, Kirazpınar ve Bolat Mahallesi'nde tamamlanan beton yol çalışmaları ile Meşepınar, Küpecik ve Cüce Mahallesi'nde beton yol yapımı öncesi tamamlanan yol genişletme çalışmalarını incelediler. Başkan Demir’in Ladik turu, Akdağ Kayak Merkezi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan otel inşaatını incelemesiyle son buldu.

Büyükşehir Belediyesi ile el ele, omuz omuza Ladik halkının daha iyi koşullar altında yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel: “Ladik’e gayretli ve özverili bir şekilde hizmet etmeye çalışan Değerli Başkanımız Sayın Mustafa Demir ve ekibine şahsım ve kıymetli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşerilerimiz tarafından yapılan hizmetlerin büyük takdir topladığını görmek, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Vatandaşlarımızı tozlu topraklı, bozuk zeminli yollardan kurtararak; yeni ve güvenli yollarla buluşturuyoruz. Onları daha güvenli ve konforlu bir yolda ulaşımlarını sağlamaları adına Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Gönül Belediyeciliği ile gönülleri yapmaya, gönülleri kazanmak için de her gün daha çok çalışıyoruz. Yapılan tüm hizmetler değerli hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Ziyaretin son durağı Akdağ Kayak Merkezi’nde Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, ev hanımlarına istihdam alanı oluşturmak ve yöresel ürünlerimizi değerlendirmek amacıyla kurulan kadın kooperatifinden bahsedip, Belediyemizin ürettiği siyez buğdayını, yöresel ürünlerimiz olan pancar pekmezini, kuşburnu marmelatını ve dal turşunu tanıttı.